pfpsc

Beirspur-i történések

Beérve a városba nekiálltunk információkat gyűjteni. Felmértük az általános erőviszonyokat. Ebből kiderült, hogy az ellenségeink igen megerősítették a pozícióikat. Megegyeztünk, hogy az elfek rabszolgákat fognak szabadítani, Lubosék hozzák az obeliszket, mi meg bosszút állunk Burburjanon.

Ehhez először egy bejáratot kellett felderítenünk, amihez Arothar egy régi szolgát akart megtalálni. Őt elég bonyolult módon sikerült meglelnünk, mivel eladták rabszolgának (először meg kellett találnunk egy elf kisgyereket, hogy megtudjuk mi történt a szolgával, majd betörni az élőhalottakhoz a könyvelésért, hogy megtudjuk hova adták el). Szerencsére a városon belül lett eladva, így egyszerűen visszavásároltuk.

Eljött az akció napja, betörtönk a palotába, de már az előcsarnokban nagy ellenállásba ütköztünk. Ezeket legyűrtük, de sok spell/potion stb. elment erre. Sajnos a fő csatára nem készültünk fel kellően (pedig lehetett volna), így vereséget szenvedtünk. Klodó meghalt, Chodak elmenekünk, a többiek fogságba estek.

Comments

groschan

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.