HaromTestver

Három Testvér

Pontos származásuk a múlt ködébe vész, és õk maguk is hajlamosak rájátszani erre.
Errõl kérdezve õket egy Bucolicon nevû prime-ról szoktak mesélni, mint születési helyükrõl, de már olyan régóta Sigilben élnek, hogy õk “sem emlékeznek már rá pontosan”.
Ismerve õket azügyben is lehetnek az embernek kétségei, hogy valójában vér szerinti testvérek -e, de õk ragaszkodnak ehhez az állításhoz.

Több kisebb-nagyobb üzleti érdekeltséggel is bírnak Sigilben, emellett fontos szerepet játszanak a Testvériség itteni életében is: Ha valakinek gondjai akadtak, munkát keres vagy ajánl, akkor érdemes õket megkeresnie – õk biztosan tudják ha van megoldás a helyzetre a Testvériségen belül, és ha nincs, arra is biztosan lesz valami ötletük.
A városba vetõdõ clueless Testvériség tagok is többnyire náluk kötnek ki, õk segítenek nekik beilleszkedni, munkát találni.

Egon Galagoñas

A Fogadó a Három Testvérhez vezetõje
Kedélyes figura, kopasz, pajeszos, kicsit olyan mint egy (majdnem) emberméretû hobbit. Egyedül õ használja néha a családnevet hármuk közül, pedighátugye.

Emilio

Az Érkezõk Fogadóiroda vezetõje és egyetlen bukmékere.
A Vidéki Rokonok / Magenta Sólymok csapat menedszere.

“A Multiverzumban a fontos dolgok hármasával szervezõdnek… akárcsak mi a testvéreimmel.”

Erwin

Filozófus és retorika tanár. Szónoklásra, fogalmazásra tanít fiatalokat (akik közt valami ismeretlen okból kifolyólag felülreprezentáltak az ifjú hölgyek).
Õ maga nem szívesen áll ki az emberek elé, pedig meglenne hozzá a tehetsége. A clueless testvéreknek azonban õ szokta elmagyarázni a multiverzum alapjait.
Emellett szövegeket ír bérbe (szónoklatok, pamfletek, röpiratok).
Ötven év körülinek néz ki, de jól tartja magát. Õsz haját copfba fogja össze, ruhái divatosak, fegyverként legfeljebb egy tõr vagy tõrkard van nála néha.

Érdekeltségeik

Fogadó a Három Testvérhez

Elhelyezkedés: Sigil, Market Ward, Érkezõk tere (közel a Nagy Bazárhoz és a Guild Hall Wardhoz)

Kocsmáros: Do Bra Dovic, az örökké spicces törpe.

Különleges tulajdonságát annak köszönheti, hogy volt egy balul elsült kalandja egy dzsinnel, és azóta folyton innia kell, de mégse képes “igazán” berúgni.
A folyamatos spicces állapot súlyosbítva Sigil színes forgatagával meglehetõsen összekavarta már az emlékeit, nagyon összefolyik neki a múlt.
Arra emlékszik, hogy egy prime-ról érkezett hosszú évtizedekkel ezelõtt, de a sík nevére nem emlékszik már, ami azért bosszantja amikor éppen az eszébe jut ez az ügy. Régen állítólag egyszer belépett a Fated-ek közé, de aztán otthagyta õket. Manapság a Free League áll hozzá közel, amikor épp olyanja van.

“Hé Egon, hogy is hívják azokat a szimpatikus patás srácokat, akiknek a hogyishívjákba tartozom vagy mi… azaz, a Free League, köszi! Na ebbe hiszek én most komolyan, érted, teljesen azonosulok velük, mert szerintem a világ az olyan, hogy… vagyis… mint ahogy ezek a srácok mondják, a… mi is volt a nevük?”

Hobbit utcai Vendégház

Érkezõk Fogadóiroda

A Vidéki Rokonok / Magenta Sólymok csapat menedszmentje

HaromTestver

pfpsc keszeg15