Main Page

A játékosok listája, illetve a karakterek google docs-on: Karakterek

Beirspur

Naptár

Kronológia

Lélektestvériség

Varázstárgyak

Az Öt Szél Templomosai

NPC

A Három Testvér

Vidéki Rokonok / Magenta Sólymok

Zacopanis nevezte el Vidéki Rokonoknak a csapatot részegen, de Zoee hallani se akar róla (és így Ashley sem), de azért ha nincsenek ott, akkor mindig ezt használják rájuk.
A Magenta Sólymok Zoee ötlete a névre, amirõl persze meg a többieknek van meg a véleménye.

Zacopanis
Dyonusos papja és bárd. Olymposon élte élete elsõ közel három évtizedét, és ez meghatározza gondolkodását: mindent az evés-ivás-szórakozás-buli gondolati körben él meg.

“Rászoktam a kalandozásra, függõ lettem, ez van. Bár elég súlyos mellékhatásai vannak, meg lehet sérülni, meg a kövektezõ kaland elõtt mindig teljes stresszben vagyok, nem szoktam én ehhez hozzá… ilyenkor inni kell, sokat.”
“Én kedvelem a goblinokat. Dyonusos is tart goblinokat, mert olyan mókásak, amikor már moccani se bírnak, de még mindig zabálni akarnak.”

Askki Alkelainen
Fagydruida, akinek mindig melege van, ugyanis valami hideg prime-ról érkezett Sigilbe. Van egy Pekki nevû hópárduca.

Zoee
Félelf varázslólány Orchasból, az asztrálról. Imádja követni (?) a divatot, minden nap más ruhakölteményben (és természetesen a hozzá tartozó kiegészítõkkel, illúziókkal) jelenik meg. Sir Ashley Ironborn jegyese.

Sir Ashley Ironborn
Cavalier of the Lion. Zoee jegyese.

A testvériséghez tartozó fegyverkovácsok Sigilben.

Radivan Marius
Radivan egy kiábrándult 40-es ember, aki már kezd kiégni a szakmájában, és erre most kezd ráébredni. Magányos, esténként a kocsmák biztos vendége. Hozzá került Tobin kovácssegédként, de nem igazán érdekli Tobin oktatása, igaz nem sokat is tudna neki tanítani (Craft +11). Igazából békén hagyja Tobint, akinek ez meg is felel.

Camael
Aasimar mesterkovács, érti a szakmáját (Craft +15). Elsosorban elokeloségeknek készít díszes (de azért használható) fegyvereket. Nagyon ad az esztétikára.

LLaris
A testvériség fokovácsa (Craft +20, Master Craftsman), bariaur. Egyelore csak néha találkozott vele Tobin, akkor végignézte szúrós szemmel Tobin munkáját, közölte, hogy “szar”, és elvágtatott.

Dirk Pharon
A testvériség egyik páncélkovácsa (Craft +14).

Rosic Khardo
A testvériség egyik fegyvermestere, a dorn-dergar mestere (Feats: Darting Viper, Chain-Flail master, Weapon specialization, Lunge). Súlyosan konzervatív törpe, neki mindenki, aki 300 évnél fiatalabb, az “hebrencs”, “nincs benne kitartás és fegyelem” stb.

Állhatatosok

A testvériség neves kalandozócsapata Sigilben. A tagok ma már inkább egyedül illetve követõikkel ténykednek, de egyébként tartják a kapcsolatot és segítik egymást ha szükséges.

Quin Auroso
Vándorharcos alkimista, aki fõként városi környezetben érzi otthon magát. Az Állhatatosok nevû testvériség-kalandozócsapat tagja, manapság sokat utazgat szerte a Síkokon, testvérek után kutatva. Klodó is az õ közremûködésével került Sigilbe.

Arael Iramine
Elf eldritch knight. Manapság fõként elfekbõl verbuvált követõivel járja a Multiverzumot, gyakran használva a Végtelen Lépcsõt.
Anna idején õ találta meg Chodakot is, és gyakori vendég a Scholariumban is amikor épp Sigilben tartózkodik.

Paxton Fettel
Planar bárd

Teragina Pyjarami
Netherys papnõje, a sigili Mágia Fénye Bazilika (Lady’s Ward) magiszter-nõvére.

Almah karavánja

Eleine
Elenie

Main Page

pfpsc kopcos